Tökéletes szülés-élmény


A születés az élet meghatározó és emlékezetes pillanata. Te milyen emléket szeretnél megőrizni gyermeked születéséről? Az elfogadás, szeretet és öröm képeit vagy a kiszolgáltatottság, fájdalom és szenvedés kínjait. Nyilván az elsőt választanád. Egy szép szülési élmény, egy életre összeforrasztja anya és gyermeke kapcsolatát. Azonban a traumatikus szülés élmény megnehezíti a babával való kötődés elmélyülését és a további gyermekvállalást is. Ezért fontos testileg-lelkileg-szellemileg felkészülni a szülésre és az anyaságra. A kismamarelax mindhárom szinten segíti a felkészülést:

  • Megtanít testileg ellazulni, mely nagy segítség lesz számodra a vajúdási szakaszban.
  • Megváltoztatja a szüléshez és a fájdalomhoz való viszonyulásodat, így könnyebben viseled majd a fájdalmakat.
  • Az anya-magzat kapcsolat építésével szellemi összhangot teremt köztetek, hogy a szülés valóban közös élmény legyen.

Az alábbi űrlap segítségével jelezheted felénk, hogy 3500 Ft értékben azaz 50%-os kedvezménnyel részt szeretnél venni egy próba alkalmon. Ennek keretein belül megtudhatod, hogy miről is szól a 10 hetes KISMAMARELAX tanfolyam.  Erre az alkalomra a párodat is ingyen elhozhatod.

A tréning elsajátítható kis létszámú 5-7 fős csoportok, illetve egyéni konzultáció formájában. A tréninget relaxációban jártas szakképzett pszichológus vezeti.

Helyszín: 1082 Budapest Nap u. 25. Időtartam: 90 perc/alkalom Kezdési időpont: 10.00 óra

A nyári időpontokra az első 10 jelentkezőnek tudjuk garantálni a részvételt a többiek már csak az ősszel induló tréningekre tudnak jelentkezni.

 

Állapotom
tervezem a babátvárandós vagyok 1-3 hónapvárandós vagyok 4-6 hónapvárandós vagyok 7-9 hónapkisgyermekes anyuka vagyok

Párommal együtt érkezem
IGENNEM