Tökéletes szülés-élmény

A születés az élet meghatározó és emlékezetes pillanata. Te milyen emléket szeretnél megőrizni gyermeked születéséről? Az elfogadás, szeretet és öröm képeit vagy a kiszolgáltatottság, fájdalom és szenvedés kínjait. Nyilván az elsőt választanád. Egy szép szülési élmény, egy életre összeforrasztja anya és gyermeke kapcsolatát. Azonban a traumatikus szülés élmény megnehezíti a babával való kötődés elmélyülését és a további gyermekvállalást is. Ezért fontos testileg-lelkileg-szellemileg felkészülni a szülésre és az anyaságra. A kismamarelax mindhárom szinten segíti a felkészülést:

 • Megtanít testileg ellazulni, mely nagy segítség lesz számodra a vajúdási szakaszban.
 • Megváltoztatja a szüléshez és a fájdalomhoz való viszonyulásodat, így könnyebben viseled majd a fájdalmakat.
 • Az anya-magzat kapcsolat építésével szellemi összhangot teremt köztetek, hogy a szülés valóban közös élmény legyen.

Az alábbi űrlap segítségével jelezheted felénk, hogy 3500 Ft értékben azaz 50%-os kedvezménnyel részt szeretnél venni egy próba alkalmon. Ennek keretein belül megtudhatod, hogy miről is szól a 10 hetes KISMAMARELAX tanfolyam.  Erre az alkalomra a párodat is ingyen elhozhatod.

A tréning elsajátítható kis létszámú 5-7 fős csoportok, illetve egyéni konzultáció formájában. A tréninget relaxációban jártas szakképzett pszichológus vezeti.

Helyszín: 1082 Budapest Nap u. 25. Időtartam: 90 perc/alkalom Kezdési időpont: 10.00 óra

A nyári időpontokra az első 10 jelentkezőnek tudjuk garantálni a részvételt a többiek már csak az ősszel induló tréningekre tudnak jelentkezni.

 

Állapotom
tervezem a babátvárandós vagyok 1-3 hónapvárandós vagyok 4-6 hónapvárandós vagyok 7-9 hónapkisgyermekes anyuka vagyok

Párommal együtt érkezem
IGENNEM

TÁJÉKOZTATÓ

Az alábbi űrlap segítségével jelezheted felénk, hogy részt szeretnél venni egy teljesen INGYENES, melynek keretein belül megtudhatod, hogy miről is szól a 10 hetes KISMAMARELAX tanfolyam, mely olyan mérhetetlen előnyt jelent majd Te és csöppséged számára, amit egész életeden át tapasztalni fogsz. A tájékoztatóra a párodat is elhozhatod.

A megnövekedett érdeklődés és ebből fakadó helyhiány miatt nem tudjuk garantálni, hogy a következő tájékoztatóra bekerülsz, megértésedet köszönjük. Az induló tanfolyamokról a következő linkre kattintva tájékozódhatsz: INDULÓ TANFOLYAMOK

Állapotom
tervezem a babátvárandós vagyok 1-3 hónapvárandós vagyok 4-6 hónapvárandós vagyok 7-9 hónapkisgyermekes anyuka vagyok

Párommal együtt érkezem
IGENNEM

Miért jó a Kismama Relax tréning?

A  várandósság idején bennünk zajló hatalmas átalakulás az öröm mellett nehezen feldolgozható érzéseket is magával hoz. A gyakran egymásnak ellentmondó érzelmek természetes velejárói a terhességnek. Mivel Te és csöppséged jóban-rosszban együtt vagytok, a baba minden pillanatban átéli az aktuális lelkiállapotod. A szakképzett pszichológus által vezetett speciális relaxációs tréning segítségével testileg és lelkileg is ellazulsz, így kontrollálod saját és magzatod lelkiállapotát.

 • Segít csökkenteni a mindennapi stresszt.
 • Növeli az önbizalmat az önelfogadást, ami nélkülözhetetlen erőforrás lesz az anyasághoz.
 • Segít a vajúdás és a  szülési fájdalom könnyebb elviselésében.
 • Segíti a gyermekágyi gyorsabb regenerálódást.
 • Csökkenti a szülés utáni depresszió kialakulását.
 • Fejleszti a baba-mama kapcsolatot már az anyaméhben is.
 • A relaxációt elsajátító édesanyák babái születésük után is nyugodtak, kiegyensúlyozottak és kommunikatívak.
 • Rövid idő alatt segít feltöltődni, regenerálódni. 10-15 perces gyakorlás  2-3 óra alvást helyettesít.
 • Növeli a koncentrációt, kreativitást.
 • Segít a pszichoszomatikus megbetegedések megelőzésében, mint például az allergia, alvászavar, fejfájás, magasvérnyomás.

A tanfolyamról bővebb információt a következő linkre kattintva érhető el:  TANFOLYAMRÓL

 

 

JELENTKEZZ MOST!

JELENTKEZEM

 

A TANFOLYAMRÓL

A várandóság a szembetűnő testi változások mellett komoly lelki változásokat is okoz. Szervezeted ezzel készít fel Téged az anyaságra. Ez az érzékeny lelki állapot jó lehetőséget nyújt ahhoz, hogy egy életre elsajátítsd a lelki egészség megőrzésének titkát és megerősítsd önbizalmadat. Ezt a módszert   szakértők  az autogén tréningre alapozva kifejezetten várandósoknak dolgozták ki.  A tréning már sok leendő anyukának segített, hogy örömtelibb lehessen a gyermekvárás időszaka, könnyebben elviselje a szülési fájdalmakat és kipihentebb legyen a mindennapi anyai teendők megoldása során. A kismama relaxációt szakképzett pszichológus vezeti.

A 10 hetes tréningen hétről-hétre új relaxációs gyakorlatokat tanulunk, és egyúttal új életterületeket érintünk, mint például:

 • Anyasághoz való viszony.
 • Várandóság lelki háttere (tabuk nélkül olyan témákról, amit máshol nem hallasz).
 • A magzat méhen belüli fejlődése.
 • A baba lelki fejlődésének útja az első években (segítség ahhoz, hogy jobban megértsd gyermeked viselkedését).
 • Anya gyermek kapcsolat minőségét befolyásoló tényezők.
 • Szeretet megosztása a születendő gyermek a testvérek és az apa között.

A várandós relaxációs tréning, a nevének megfelelően napi néhány perces otthoni gyakorlást is igényel. A kiegyensúlyozottság a közhiedelemmel ellentétben ugyanis nem csak úgy megadatik az embernek, hanem bizony dolgozni is kell érte. Persze a kezdeti kemény munka idővel rutinná fog válniA tréning során olyan eszközt kapsz a kezedbe, mely nem csak a várandósság hónapjaiban, hanem egész életen át segít, hogy kiegyensúlyozott legyél s így könnyebben megküzdj a stresszhelyzetekkel.

Kiscsoportos formában, azaz maximum 5-7 fős létszámmal indul a csoport. A kis létszámnak köszönhetően mindenkire megfelelő minőségi idő és figyelem jut. A csoportos forma kedvező hatása, hogy a résztvevők  megoszthatják egymással tapasztalataikat, ezzel is inspirálva egymást. A megosztás természetesen önkéntes, mindenki annyit oszt meg élményeiből a csoporttagokkal, amennyit szeretne.

A tanfolyam időtartama 10 hét egy alkalom 100 perc.

Azoknak akik nem tudják a csoportos tanfolyamon való részvételt megoldani, de szeretnék a tanfolyam anyagát elsajátítani. Lehetőségük van egyéni konzultációra. Ez történhet személyes, vagy online formában.

Megfelelő számú jelentkező és helyszín esetén lehetőség van a Relax Pontokon kívüli kihelyezett tanfolyam indítására.

INDULÓ CSOPORTOS TANFOLYAMOK

No events found.

Go Back to Event Listing

JELENTKEZZ MOST!

JELENTKEZEM

KISMAMA RELAX ÁRAK

Tapasztalni fogod, hogy az önfejlesztésnél nincs jobb befektetés a család számára. Hiszen csak a kiegyensúlyozott, boldog szülő képes megadni gyermeke számára a fejlődéséhez szükséges lelki hátteret. Az a szülő, aki a saját útját még nem találta meg, sajnos gyermeke útját sem képes megfelelően egyengetni. Bármennyire is szeretnénk a legjobbat kihozni a babánkból, csak azt tudjuk a gyermekünknek átadni, ami bennünk van. Az ideges, aggodalmaskodó szülő a  szorongást, a dühös szülő a haragot, a kiegyensúlyozott az önbizalom nyugalmát, a boldog szülő pedig az örömöt. Ezért fontos minőségi időt szánnunk az önfejlesztésünkre. 

A tanfolyam ára magában foglalja az előzetes egyéni konzultáció összegét is azoknak, akik elvégzik a tanfolyamot.

Azoknak akik nem tudják a csoportos tanfolyamon való részvételt megoldani, de szeretnék a tanfolyam anyagát elsajátítani. Lehetőségük van egyéni konzultációra. Ez történhet személyes, vagy online formában. Az egyéni konzultáció 50 perces az ára 10.000 Ft/ alkalom (az alkalmak száma egyénileg változhat)

JELENTKEZZ MOST!

JELENTKEZEM

 

JELENTKEZÉS

Az alábbi űrlap segítségével jelezheted felénk, hogy részt szeretnél venni a tanfolyamon. Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, hogy mindenről tájékoztassunk.

Jelentkezésed leadása esetén a megnövekedett érdeklődés miatt nem tudjuk garantálni, hogy a következő heti csoportba bekerülsz, megértésedet köszönjük. Az induló tanfolyamokról a következő linkre kattintva tájékozódhatsz: INDULÓ TANFOLYAMOK

Állapotom
tervezem a babátvárandós vagyok 1-3 hónapvárandós vagyok 4-6 hónapvárandós vagyok 7-9 hónapkisgyermekes anyuka vagyok

Kismama relax
csoportos - 6.500 Ft/alkalomcsoportos- 60.000 Ft/tanfolyamegyéni-10.000 Ft/alkalom

Időpontok /csoportos/
hétfőnként délelőttcsütörtökönként délután