RÓLAM

Papp Györgyi pszichológus, várandós relaxáció specialista vagyok. Több, mint öt éve tartok egyéni konzultációkat és csoportos foglalkozásokat.

Pályafutásom közgazdászként kezdtem, voltam beosztott, majd magánvállalkozás vezetője. Kisfiaimmal otthon töltött évek alatt találtam rá már felnőtt, érett fejjel a hivatásomra, amit azóta is nagyon szeretek. Úgy lettem pszichológus, hogy előtte már sok tapasztalatot szereztem az élet számos területéről. Megéltem mélységet és magasságot egyaránt, míg megtaláltam a saját utamat. Valószínűleg ennek köszönhetem, hogy klienseim és kollégáim is empatikus, kiegyensúlyozott pszichológusnak tartanak.

Kétgyermekes anyaként mindig is kedves terület volt számomra az anyaság és a gyermeknevelés, a személyiség fejlesztése és kibontakoztatása. Ezért is végeztem el  – több más képzés mellett-  az autogén tréning speciális várandós relaxációját.

Rendkívül fontosnak tartom ugyanis, hogy már a gyerekvárás alatt, tudatosan készüljünk az anyaságra.

 

Hiszen ez felnőtt életünk egyik legnagyobb és legszebb kihívása, s éppen erre nem igazán készítenek fel bennünket. Míg a baba fizikális fejlődésről, táplálásáról és ellátásáról kapsz információkat, az anyaság lelki oldaláról és a baba személyiségfejlődéséről csak kevés ismerethez juthatsz. Az általam vezetett kismama relaxációs tanfolyamon ezt a hiányt is szeretném pótolni. Így a fizikai ellazulás mellett olyan tudást fogok neked a 10 hetes tanfolyamon átadni, ami segít, hogy kiegyensúlyozott, magabiztos nő és anya lehess.

Ebben a tanfolyamban integráltan kapsz autogén tréning, kognitív, imaginációs és élmény terápiás elemeket. Vagyis relaxálunk, belső képekkel dolgozunk, egyéni értelmezéseket keresünk és számos életterületi kérdést feldolgozunk.

A tanfolyamról bővebb információt a következő linkre kattintva érhető el:  TANFOLYAMRÓL

JELENTKEZZ MOST!

JELENTKEZEM