RÓLAM

Papp Györgyi pszichológus vagyok.

Felnőttként, már érett gondolkodással vágtam bele a pszichológusi pályába. Mára már tudom, hogy megtaláltam a hivatásom. Szeretek másoknak segíteni, kedvelem a szakma sajátosságából fakadó változatosságot és kreativitást igénylő kihívásokat.

Kétgyermekes anyaként mindig is kedves terület volt számomra az anyaság és a gyermeknevelés, a személyiség fejlesztése és kibontakoztatása.

Rendkívül fontosnak tartom, hogy már a gyerekvárás alatt, tudatosan készüljünk az anyaságra.

Hiszen ez felnőtt életünk egyik legnagyobb és legszebb kihívása, s éppen erre nem igazán készítenek fel bennünket. Míg a baba fizikális fejlődésről, táplálásáról és ellátásáról kapsz információkat, az anyaság lelki oldaláról és a baba személyiségfejlődéséről csak kevés ismerethez juthatsz. Az általam vezetett kismama relaxációs tanfolyamon ezt a hiányt is szeretném pótolni. Így a fizikai ellazulás mellett olyan tudást fogok neked a 10 hetes tanfolyamon átadni, ami segít, hogy kiegyensúlyozott, magabiztos nő és anya lehess.

Ebben a tanfolyamban integráltan kapsz autogén tréning, kognitív, imaginációs és élmény terápiás elemeket. Vagyis relaxálunk, belső képekkel dolgozunk, egyéni értelmezéseket keresünk és számos életterületi kérdést feldolgozunk.

A tanfolyamról bővebb információt a következő linkre kattintva érhető el:  TANFOLYAMRÓL

JELENTKEZZ MOST!

JELENTKEZEM